Categorie├źn

Service

Supertrots op goed cijfer van klanten

Supertrots op goed cijfer van klanten
Nieuws

Supertrots op goed cijfer van klanten

  • Advertorial
  • 16-10-2021
  • Nieuws
Supertrots op goed cijfer van klanten

VLAARDINGEN - Wij bij autobedrijf Vari - 'Voor Alle Rijnmond Inwoners' - zijn trots op onze laatste klantenbeoordelingen. We komen niet uit op een zeven of acht, maar op een 9.2! Daar worden we blij van...

En weet u wat het geheim achter het succes is? Dat is toch niet zo moeilijk: dat zijn onze medewerkers. Een bedrijf is immers maar zo goed als het team dat de service biedt. Onze medewerkers werken vanuit hun passie voor techniek en auto's, waardoor zij gedreven zijn om topwerk af te leveren. Bij ons staat de klant altijd op de eerste plaats. Vele tevreden klanten gingen u voor. 

Bij Vari werken we servicegericht. Dat betekent voor ons dat we u zo veel mogelijk willen ontzorgen en dat we u zo snel mogelijk weer tevreden de weg op willen zien gaan. Desgewenst bieden we bij reparaties of onderhoud dus vervangend vervoer aan, en we communiceren altijd helder over wanneer uw auto weer gereed is. Wij zijn daarnaast een gecertificeerd Leaseprof-servicecenter, waardoor wij erkend worden door alle leasemaatschappijen. U kunt dus altijd bij ons terecht. Wij beschikken ook over gespecialiseerd materieel voor werkzaamheden aan uw aircosysteem en trekhaak.

Zien we u binnenkort ook bij een van onze vestigingen? Maak een afspraak via T: 0800-235.8274 (0800-BELVARI).

Vari Vlaardingen

Hoogstad 151, Vlaardingen

Meer over Vari Vlaardingen →