Agenda

Maandag 15 april

15-04-2019 Agenda

SCHIEDAM - De agenda biedt alle Schiedamse verenigingen en non-profit organisaties een podium om hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten hiervoor kun je mailen naar redactie@Schiedam24.nl. Op maandag 15 april onder meer:

De Boei

Inloophuis De Boei in het nieuwe onderkomen: Zaal Beatrix. Het ontmoetingscentrum voor mensen met kanker en/of hun naasten is vandaag van tien tot vier geopend. Er wordt een lunch geserveerd.

De Broekriem

Over de strategie in hoe mensen solliciteren. De Broekriem verzorgt vanmorgen (vanaf tien uur) in wijkcentrum Oost een workshop over ieders strategie en hoe die succesvoller te maken. "Naast een korte inleidende theorie zullen er vooral veel ervaringsoefeningen zijn, waardoor je meer vertrouwen krijgt in je strategie en een (nieuwe) strategie ook beter beklijft." De workshop wordt gegeven door Mirella van den Doel, trainer & coach (NLP). 

Biljarten

In de 5 Molens, van negen tot vier. Kosten: vijftig cent voor twintig minuten.

Digitaal Spreekuur

Digitaal Spreekuur in De 5 Molens, van een tot vier. Voor ieder met een vraag over het gebruik van mobiele telefoon, smartphone, laptop, tablet, e-reader of digitale camera. Deskundige vrijwilligers van het Leercentrum Senior Web zitten klaar om advies te geven.

Frankeland

Creatieve visiteclub - denk aan schilderen, tekenen, boetseren en werken met mozaïek - in Frankeland. Van half twee tot half vijf.

Schildersclub

In de 5 Molens, van half elf tot half een.

Naailes

Van half twee tot drie is er Naailes in het wijkcentrum Dreesplein, Twee euro per keer.

Bedrijven Alle bedrijven »Vacatures Alle vacatures »
Altijd Up-to-date