Salon uit Gorzen op voor Beauty Award

17-01-2019 Gezond Redactie

Gundlach (r) met collega

SCHIEDAM - Beautiful Balance Huidcenter aan de Groenelaan is voor de derde keer genomineerd voor de Beauty Award. Dit keer in de categorie Schoonheidssalon van het jaar.

Trots meldt eigenaresse Eva Gundlach daarmee 'nu al tot de top drie van heel Nederland' te behoren. In 2014 won zij al de Beauty Award voor beste schoonheidsspecialist van Nederland. Dit keer doet het bedrijf uit de Gorzen mee met de vakwedstrijd in de categorie 'Beste schoonheidssalon van het jaar'. "Een zwaardere categorie en daarom zijn we extra blij met deze nominatie", aldus Gundlach.

De Beauty Award is de hoogst haalbare onderscheiding in de schoonheidsbranche, aldus de onderneemster. Er gaat een strenge selectieronde aan de nominaties vooraf en is er een 'mystery guest' de salon komen testen. Er volgt nog een interview met de vijfkoppige vakjury en daarna rest de uitreiking van de prijzen op 14 april. "We kijken enorm uit naar alles wat nog komen gaat, maar voor nu gaan wij vooral genieten!, aldus GundlachGerelateerd