'Moordenaar' Feis ook verdacht van schieten in Schiedam

17-08-2019 Nieuws Redactie


SCHIEDAM - De verdachte van het doodschieten van de rapper Feis op Nieuwjaarsnacht, wordt ook verdacht van een schietpartij in Schiedam. Dit meldt RTV Rijnmond.

Het gaat om Silfano M., die begin mei werd opgepakt voor het doodschieten van de Rotterdamse rapper.  In de tenlastelegging voor de dood van de rapper (Faisal Mssyeh) wordt ook melding gemaakt van een tweede verdenking, een schietpartij onderaan de afrit van de A20 bij de afslag Schiedam.

Op de afrit werd op  1 december vorig jaar een bestuurder van een auto het leven zuur gemaakt door de inzittenden van een achterop komende auto. Het verkeersdispuut - de automobilist zou niet hard genoeg zijn doorgereden - mondde onder aan de afrit uit in schieten. In de Volkwagen waaruit werd geschoten, zaten twee mannen. In april werd al een man aangehouden (zie dit artikel), de tweede inzittende blijkt nu Sifano M. te zijn, aldus de politie.

Bij het schieten werd volgens de politie beide keren hetzelfde wapen gebruikt. M. moet komende dinsdag voor de rechter verschijnen voor beide zaken.


Gerelateerd