Help mij afstuderen

26-03-2021 Winkelen Advertorial


SCHIEDAM - Ronida Düzgün wil afstuderen en wil daarvoor het leesgedrag van jonge Schiedammers in kaart brengen. Zij vertelt zelf over haar initiatief.

"Mijn naam is Ronida Düzgün en ik een trouwe klant van Het Schiedams Boekhuis. Zo nu en dan kom ik een boek kopen, maar soms kom ik ook met nieuwe ideeën of hulp. Een aantal maanden geleden zag je misschien de Mystery Boekenboxen in de boekenwinkel of op de sociale media. Dit idee was afkomstig van een klasgenoot en mij. In opdracht van onze opleiding HBO Media en Entertainment Management moesten wij een product bedenken en lanceren voor een start-up. Als echte Schiedammer en uit liefde voor deze boekhandel en haar boeken, koos ik samen met mijn klasgenoot Eline voor Het Schiedams Boekhuis. De Mystery Boekenboxen waren in onze ogen een succes! Dank allen die er een heeft gekocht voor zijn of haar geliefde als kerstcadeautje.

Momenteel ben ik bezig met mijn afstudeeropdracht en ook ditmaal koos ik voor Het Schiedams Boekhuis. Voor Het Schiedams Boekhuis ga ik de wensen en behoeften van de inwoners, in de leeftijdscategorie 15 -29 jaar uit Schiedam, op sociale media onderzoeken. Hiervoor heb ik een kleine enquête opgesteld van ongeveer vijf minuten. Dus ik zou jou willen vragen of jij deze wilt invullen! Kom je niet uit Schiedam en/of behoor je niet tot deze leeftijdscategorie? Deel deze enquête met iemand die wel aan deze vereisten voldoet! Denk aan je dochter, zoon, of iemand anders.

Onder de deelnemers verloot ik een waardebon van vijftien euro naar keuze!
Dit is het linkje naar de enquête:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfoEK2svriy5eMS3ZiAAGx73axYS5fSDZVDBfJn10smOcMPOA/viewform

Dank voor het lezen en het invullen van de enquête." Was getekend, Ronida Düzgün

Gerelateerd