Agenda

Maandag 25 oktober

25-10-2021 Agenda

SCHIEDAM - De agenda biedt alle Schiedamse verenigingen en non-profit organisaties een podium om hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten hiervoor kun je mailen naar E: redactie@Schiedam24.nl. Op maandag 25 oktober onder meer:

Iers dansen

U leert de beginselen van Iers dansen, aan de Nieuwe Damlaan. Zie I: www.seniorenwelzijn.nl.

Spaanse les

Voor beginners, in De Erker, vanaf zeven uur vanavond.

Huiswerk


Van half vier tot half vijf biedt Dock in het wijkcentrum in oost de mogelijkheid van begeleiding bij het huiswerk, voor kinderen in de groepen 3 tot en met 8.

Body & Mind retreat

Studio Da Luz organiseert vier dagen voor jezelf aan de Zeeuwse kust. De Body en Mind retreat van 25 tot en met 28 oktober staat in het teken van yoga, wandelen, mediteren, lekker gezond eten en goed gezelschap. De Schiedamse Filomena organiseert deze dagen voor iedereen die even uit de drukte wil ontsnappen. Er zijn nog enkele plekken vrij. Bel voor meer informatie T: 06-13871536 of kijk op I: www.facebook.com/studiodaluz.

Koffie en een praatje

Van negen tot een, in het ontmoetingscentrum aan het Van Beethovenplein.

Gemeentearchief

Schiedam had in 1896 een nationale primeur: de 'waspitten' van de Stearine Kaarsenfabriek Apollo staakten om dezelfde loonsverhoging als de mannelijke arbeiders te krijgen. Het Gemeentearchief Schiedam vertelt de geschiedenis van de fabriek en diens werknemers met een publicatie en een expositie. Te zien aan het Stadserf tussen negen en vijf.

Ans ruimt op

Iedere droge maandagochtend ruimt Ans op aan de achterzijde van Wijkhuis Oost: rommel in de prullenbakken, vegen enz. Wil je meedoen? Welkom, van negen tot tien uur.

Gymnastiek

In De 5 Molens wordt van half tien tot half elf gegymnastiekt. Organisatie: Seniorenwelzijn.

Lunch

Voor senioren staat de lunch staat klaar in het ontmoetingscentrum Van Beethovenplein, vanaf half twaalf.

Biljarten

Vandaag tussen negen en vier: vrij biljarten in De 5 Molens. Georganiseerd door Senioren Welzijn.

Ontmoetingsclub De Ark

In het kerkgebouw aan het Hargplein komt vanaf een uur de ontmoetingsclub bij elkaar. Gericht op senioren.