Ortho Billet: specialist voor perfect gebit

06-09-2018 Gezond Advertentie

Het team van Ortho Billet


SCHIEDAM - Ben jij toe aan een prachtige nieuwe smile? Ortho Billet is al sinds 1990 de expert in deze regio. Dankzij onze moderne technieken en zeer ruime openingstijden (maandag tot en met vrijdag, van acht tot half negen 's avonds en zelfs twee keer in de maand op zaterdag) heb jij in no time een mooie nieuwe lach. Check onze site voor meer informatie of maak een afspraak via I: www.orthobillet.nl.

Invisalign

Een bijna onzichtbare beugel? Ja het bestaat. Sinds kort bieden wij bij Ortho Billet Invisalign aan. De beugel kan uit tijdens het eten, tandenpoetsen en flossen. Dankzij het super high tech systeem is je nieuwe smile al na drie maanden te zien. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op onze site of maak een afspraak voor meer informatie: www.orthobillet.nl/invisalign.

Damon systeem

Wist je dat het dragen van een beugel helemaal niet vervelend hoeft te zijn? Bij Ortho Billet werken we al jaren met het Damon systeem. Dankzij deze slimme beugel heb je veel minder last en hoeven er in de meeste gevallen geen kiezen getrokken te worden. En de buitenboordbeugel is bij ons verleden tijd! We vertellen je er graag meer over tijdens een eerste consult in een van onze comfortabele praktijken. 

'We make you smile bij Ortho Billet'. En dat weten al heel veel mensen in Zuid-Holland. We zijn ontzettend blij met onze geweldige patiënten, en heel trots op alle fijne recensies die we dagelijks binnen krijgen via Facebook en Zorgkaartnederland. Zie I: www.orthobillet.nl/recensies en www.facebook.com/orthobillet.