Solide seizoenstart TSF

19-10-2018 Sport Redactie

Foto: TSF

BADMINTON - Na vier wedstrijden staat het eerste team van The Smashing Fellows (TSF) uit Schiedam 'solide' in de middenmoot.

Het badmintonteam bestaat dit seizoen uit zes spelers: Daan Visser, Marco van Dorp, Nando Canadas-Sanchez, Geraldine van der Geest, Mariska van Reij en Christy Liu. Onder de eerste vier wedstrijden van dit seizoen moest het zestal gelijk drie keer uit aan de bak. De uitwedstrijden tegen Quintus (uit Kwintsheul) en Maassluis leverden tee winstpartijen op. Tegen Velo (uit Wateringen) werd de uitwedstrijd verloren en thuis werd er gelijkgespeeld tegen Onder Ons (uit Loosduinen).

Die eerste reeks levert TSF in totaal veertien punten, en daarmee ben je solide middenmoter in de poule in afdeling 14 van de Vierde Divisie, net boven Maassluis en onder DKC (uit Den Haag). 

Dezer dagen zijn er geen wedstrijden. Dit komt niet ongelegen omdat Van Reij sinds de laatste wedstrijd met een peesblessure kampt. Met rust en hersteloefeningen hoopt ze binnen een enkele weken weer inzetbaar te zijn. Tot dan zal er uit invallers geput moeten worden. Ook Liu is niet het gehele seizoen inzetbaar.

De volgende wedstrijd voor de Schiedamse badmintonners is op vrijdagavond 2 november, thuis in sporthal Kethelhage tegen BCRS (uit Spijkenisse).

Gerelateerd