Lekker griezelen met De Heksen

21-11-2018 Uit Advertentie

SCHIEDAM - Er komt een hekserige week aan in Schiedam. Woensdag aanstaande vindt de tweede gratis preview van De Heksen (8+), de kerst familievoorstelling van Theater aan de Schie en De Stokerij Schiedam, plaats in de foyer van het theater.

Een dag later, op donderdag 29 november, is het griezelen geblazen tijdens het Heksenfeest op de Grote Markt.

Preview De Heksen (8+)

Bezoek op woensdag 28 november om  vier uur de tweede gratis preview van de kerstfamilievoorstelling De Heksen (8+), naar het boek van Roald Dahl, in de foyer van Theater aan de Schie. De Heksen (8+) is de kerstfamilievoorstelling van Theater aan de Schie en De Stokerij Schiedam.

In De Heksen probeert Max met behulp van zijn oma te voorkomen dat heksen alle kinderen betoveren. Helaas wordt hij zelf voor eeuwig in een rat veranderd. Hoewel... in deze Schiedamse kerstvoorstelling krijgen ze hulp uit wel héél onverwachte hoek.

De Heksen (8+) is van zaterdag 15 december tot en met donderdag 27 december zeven keer te zien in Theater aan de Schie. Na afloop van de preview is het mogelijk om kaarten te kopen voor De Heksen.

Heksenfeest

Kom voor een griezelige avond op donderdag 29 november naar het Heksenfeest op de Grote Markt en in de Waag in Schiedam. Vanuit alle hoeken en gaten komen er heksen tevoorschijn. Laat je van zeven tot negen uur verrassen en ga mee op een spannend avontuur in het avonddonker. Het Heksenfeest is geschikt voor klein en groot. Kinderen wel onder begeleiding.

Huiver en ril om half acht bij een preview van de voorstelling De Heksen (8+), oefen toverspreuken, brouw je eigen toverdrank, warm je op bij de vuurkorven en luister naar enge verhalen, smul van griezelsnoep en doe mee aan de Heksenspeurtocht door de Schiedamse winkelstraten en maak kans op vrijkaarten voor de voorstelling. Het Heksenfeest is een gratis activiteit voor het hele gezin. Voor speciale hapjes en drankjes wordt een kleine bijdrage gevraagd.


Gerelateerd