Zomerterrassen met Wissel, WOT en Dock

30-06-2019 Gezond Redactie


SCHIEDAM – Inloophuis De Wissel, welzijnsorganisatie Dock en het Wijkondersteuningsteam Schiedam Centrum-West organiseren samen een serie 'zomerterrassen’.

Elke donderdagmiddag tot 15 augustus is er van twee tot vier een programma, buiten op de Broersveld, tegenover De Wissel. Een zomerterras dus. Naast de vrijwilligers van De Wissel, een medewerker van het WOT en het Dock, zal er per week een andere organisatie aanwezig zijn om voorlichting te geven over diverse thema’s.

Aanstaande donderdag bijt Afval the Challenge het spits af. De komende weken worden ook ROG-Plus met een demonstratie scootmobiels, de politie en brandweer, Lekker Bezig, het Stedelijk Museum, het Servicepunt Vrijwilligers en de bibliotheek op het terras verwacht. “bij gelegenheid zal pastoor Leen Wijker (van de oud-katholieke parochie op de Dam -red.) aanwezig zijn en zal er bij goed weer voor de kinderen ook gratis geschminkt worden door Mari Kop. ”

Bij slecht staan de deuren van De Wissel open om zoals gebruikelijk 'gewoon gezellig' binnen te kunnen lopen.Gerelateerd