Diverse nachtafsluitingen A20 op 21 en 22 december

13-12-2021 Nieuws Redactie

De afsluiting op de woensdag; foto: Blankenburgverbinding


REGIO - Op dinsdag 21 december en woensdag 22 december voert bouwconsortium BAAK in de nacht werkzaamheden uit aan de matrixborden die aan portalen boven de A20 hangen. Om veilig te kunnen werken zijn afsluitingen van de A20 noodzakelijk.

Op dinsdag wordt er gewerkt op de A20 richting Rotterdam. Tussen 23.00 uur en ongeveer 01.00 uur op het deel tussen oprit zeven Maassluis en afrit acht Vlaardingen-West (Marathonweg). Als het werk hier klaar is, zijn er werkzaamheden ter hoogte van op- en afrit negen Vlaardingen (Holysingel). Op woensdag wordt er gewerkt op de A20 richting Hoek van Holland. Vanaf 23.00 uur wordt er gewerkt tussen het Kethelplein en afrit acht Vlaardingen-West (Marathonweg). Vanaf 01.00 uur zijn er ook werkzaamheden tussen Vlaardingen-West en Maassluis.

Om het werk veilig uit te kunnen voeren zijn er in de nacht van dinsdag op woensdag en van woensdag op donderdag afsluitingen op de A20 noodzakelijk. Omleidingsroutes worden met gele borden aangegeven. Verkeer op de A20 richting Hoek van Holland wordt tot 01.00 uur via afrit tien Schiedam-West, Hargalaan en Burgemeester Heusdenslaan omgeleid naar oprit acht Vlaardingen-West op de Marathonweg. Vanaf 01.00 uur is oprit acht bij de Marathonweg ook afgesloten en wordt verkeer richting Maassluis vanaf de Marathonweg verder omgeleid via de Maassluissedijk en Laan 1940-1945 naar oprit zeven Maassluis.

Verkeer op de A4 richting Rotterdam met bestemming Vlaardingen/Hoek van Holland kan keren bij af- en oprit zestien Vlaardingen-Oost en kan via de andere kant van de A4 en het Kethelplein naar de A20 afrit negen Vlaardingen. Vanaf daar kan verkeer via de Burgemeester Heusdenslaan richting Maassluis.Gerelateerd