Släpstick viert 25-jarig bestaan met feestelijke voorstelling

31-01-2023 Uit Advertentie


SCHIEDAM  - Muziektheatergroep Släpstick (voorheen Wëreldbänd) viert in de Stadsgehoorzaal haar 25-jarig bestaan met een bijzonder feestelijke voorstelling genaamd The Roaring Twenties. De vijf heren brengen aanstaande vrijdag een show vol muzikaal variété op lachwekkend hoog niveau. Kaarten voor deze feestelijke voorstelling in een jaren 20-jasje zijn verkrijgbaar via de Stadsgehoorzaal.

The Roaring Twenties belooft dé onovertroffen, magnifieke, chique, swingende, zingende, roerende, ontroerende en champagne proostende theaterbelevenis van dit decennium te worden. Een avond als nooit tevoren want niets staat de daverende jubileumavond van Släpstick in de weg. Dus, wat zou het, als de tafelpoten een beetje wankel zijn… So what, als het orgel op instorten staat… De kroonluchter hangt aan een paar losse boutjes? Geeft niets! Alles werkt prima. Nee echt, alles onder controle…

De vijfkoppige muziektheatergroep Släpstick ontstond in 1997 onder de naam Wëreldbänd en beleeft dit theaterseizoen haar 25-jarig jubileum. In binnen- én buitenland boekte de groep grote successen, zo toerde ze afgelopen jaren niet alleen in Nederland maar ook in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, België en Nieuw-Zeeland. “De nieuwe internationale naam Släpstick geeft precies aan wat het publiek ook daadwerkelijk van onze shows kan verwachten. Släpstick is variété, theater, nostalgie, muziek, fysieke humor; virtuoos muzikaal entertainment met een moderne twist.”

Släpstick met The Roaring Twenties
Vrijdag 3 februari – 20.15 uur
Kaarten reserveren!Gerelateerd