Nieuwe gemeentesecretaris zal in Gorinchem node worden gemist

10-02-2021 Nieuws Redactie


SCHIEDAM - De komst van de nieuwe gemeentesecretaris/directeur Caroline Bos werd vorige week aangekondigd. Het heeft er alles van weg dat zij in Gorinchem node zal worden gemist.

Bos is nu nog gemeentesecretaris in die stad aan Linge en Merwede, sinds ruim twee jaar. Per 1 april maakt de Rotterdamse de overstap naar Schiedam. Zie ook dit artikel.

"Ik heb met ontzettend veel plezier in én voor Gorinchem gewerkt", laat Bos de lokale media in de vestingstad weten. "Het is een geweldige stad. Ik ben trots op de organisatie en de stappen die wij samen voor de stad hebben gezet. Schiedam is qua uitdagingen en cultuur vergelijkbaar. Maar wel twee keer zo groot en dichter bij huis. En ook in Schiedam was er direct een goede klik met de burgemeester en wethouders”, aldus Bos aan de site De Stad Gorinchem.

'Haar' burgemeester Reinie Melissant stelt dat 'de schok van het vertrek van Caroline' groot is. "Zowel in het college als in de organisatie. Ze heeft een goede basis gelegd voor de ontwikkeling van de organisatie én voor de ontwikkelingen in de stad. Ik wens Caroline net zo’n mooie tijd in Schiedam, als ze in Gorinchem had. Wij zullen haar missen, zowel als mens en als gemeentesecretaris.”


Gerelateerd