Moussaid mediapersoonlijkheid in Kleurrijke Top 100

28-02-2019 Uit Redactie


SCHIEDAM - Nadia Moussaid, geboren Schiedamse, staat nummer 1 onder de mediapersoonlijkheden in 'de Kleurrijke Top 100'.

Dat werd vanavond bekendgemaakt in de Rotterdamse Schouwburg. De jury noemt Moussaid 'een rolmodel'. De presentatrice die afgelopen zomer de talkshow Laat op 1 waarnam voor Eva Jinke staat volgens de jury voor 'een nieuwe generatie vrouwen van kleur' in de media. Als aanvoerder van de Top 100 verschijnt Moussaid op de cover van het magazine over de hitlijst. 

De Kleurrijke Top 100 is dit jaar voor de achtste keer samengesteld door een onafhankelijke redactie, die op zoek is gegaan naar kleurrijke en inspirerende talenten uit verschillende lagen en genres van de samenleving. "We gaan op zoek naar de onzichtbare parels die absoluut een podium verdienen", zegt organisator Khalid Ouaziz. Ook konden mensen worden aangedragen voor een plek in de top 100.

De Top 100 is onderverdeeld in tien categorieën. "Een korte lijst doet geen eer aan al het kleurrijke talent in Nederland", aldus Ouaziz.Gerelateerd