Summerschool Villa Voice: zang, dans, muziek en toneel

23-08-2021 Uit Advertorial

Er worden workshops voor volwassenen en kinderen gehouden; foto Stadsgehoorzaal Vlaardingen


VLAARDINGEN/WATERINGEN - Voor iedereen die in deze laatste vakantieweek zin heeft in een te gekke dag én dol is op zang, muziek, toneel en dans: schrijf je in voor de Summerschool van de Vlaardingse zangschool Villa Voice op donderdag 26 augustus.

Van 10.00 tot 18.00 uur worden er op de buitenlocatie Boerderij Dichtbij in Wateringen verschillende workshops gehouden, voor volwassenen én kinderen. Djembé (Afrikaans trommelen), meerstemmig zingen, zingen vanuit emotie, musical, dans en theatersport zijn enkele voorbeelden van workshops die tijdens de Summerschool door Villa Voice - in samenwerking met de Stadsgehoorzaal - worden gehouden.

Op een groene locatie tussen de alpaca’s geniet jong en oud, kind en volwassene, van workshops in een festivalsfeer. Dankzij het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. kunnen de kosten voor deelname relatief laag worden houden en kan iedereen die dat wil een mooie vakantiedag beleven en tegelijkertijd in aanraking komen met allerlei leerzame activiteiten. Toegangsprijs: € 12,95 (kinderen) en € 18,95 (volwassenen). Inschrijven via I: www.villavoice.nl/inschrijven-summerschool.

Gerelateerd