Hotbath vestigt zich op Vijfsluizen

16-08-2018 Nieuws Redactie

Het nieuwe onderkomen van Hotbath op Vijfsluizen


SCHIEDAM – Hotbath vestigt zich in Schiedam. De producent en verkoper van badkamer- en keukenkranen heeft een bedrijfspand gekocht op Vijfsluizen. Daar zullen 35 tot veertig mensen aan de slag gaan.

Hotbath verwacht pas midden volgend jaar daadwerkelijk naar Schiedam te verhuizen. Nu kent het bedrijf een kantoor in Rijswijk en een magazijn in Lekkerkerk. Tot dan neemt het bedrijf de tijd om het pand 'in stijl in te richten'. “We hechten aan een huiselijke sfeer op kantoor”, aldus marketing-manager Paul van Moorselaar. Hotbath krijgt op Vijfsluizen de beschikking over drieduizend vierkante meter magazijnruimte en een kleine duizend meter kantoorruimte over vijf verdiepingen.

Hotbath zocht een nieuw onderkomen om kantoor en voorraad te bundelen. Het bedrijf produceert zijn kranen in Italië en verkoopt deze wereldwijd, via sanitairzaken en groothandels. Het slaagde volgens Van Moorselaar 'tien tot twaalf minuten verderop aan de A4'. “Op een prachtige locatie dicht bij het water.”

De verhuizing naar Schiedam betekent volgens de manager ook een uitbreiding van het personeelsbestand. “We zijn doende met werven.” Hij rekent erop dat op Vijfsluizen 35 tot veertig mensen aan het werk gaan.

Verkoper van het pand is IPS, dienstverlener in de sector van industriële pijpen, kleppen en andere onderdelen, met name voor de olie- en gasindustrie.Gerelateerd