Schiedam24: we zijn begonnen

14-04-2015 Nieuws Redactie

SCHIEDAM - Na Vlaardingen en Maassluis heeft sinds 1 mei ook Schiedam een professioneel gemaakte digitale krant waar u iedere dag opnieuw nieuws, informatie en achtergronden kunt vinden. Zet Schiedam24 bij uw favorieten, volg ons op twitter en like ons op facebook en u zit voortaan op de eerste rang als het aankomt op nieuws uit en over Schiedam.

Uw aanspreekpunt is Ted Konings. Een Schiedammer uiteraard! Schiedam24 speelt een thuiswedstrijd. Wij geloven nadrukkelijk in écht lokaal nieuws en als je over Schiedam schrijft, doe je dat natuurlijk vanuit de Jeneverstad zelf. U kunt Ted bereiken via t.konings@schiedam24.nl. Stuur alvast uw persberichten. Schiedam24 is namelijk bij uitstek een platform waarop clubs, verenigingen, instellingen en het onderwijs zich kunnen presenteren.

Maar er is meer. Schiedam24 is niet alleen een nieuws- en informatieplatform. Wij koppelen daar 1 op 1 een compleet Schiedams bedrijvenplatform aan! Ieder Schiedams bedrijf heeft op dat platform een gratis eigen pagina, waarop kort iets over het bedrijf kan worden verteld. Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden om meer te doen dan dat. Wij kunnen u alvast verklappen dat de tarieven zo zijn gepositioneerd dat ook de kleinere zelfstandige ermee overweg zal kunnen! Neem eens een kijkje op de pagina adverteren!Gerelateerd