Schiedam24 zoekt nieuw teamlid

07-10-2018 Nieuws Advertentie

SCHIEDAM – We zijn gek op nieuws bij Schiedam24. Nieuws dat ontroert of boos maakt, nieuws waarmee de lezer even op het verkeerde been wordt gezet. Of nieuws waarmee direct voordeel valt te behalen. Om in een stad als Schiedam te kunnen leven, is het belangrijk om te weten wat er in de stad speelt.

In Vlaardingen en Maassluis gebeurt dat precies hetzelfde door de collega's van Vlaardingen24 en Maassluis24. En we hebben het allemaal druk; het nieuws moet worden gevolgd en verslagen, interviews gehouden, zaken worden uitgezocht die kunnen leiden tot belangwekkend nieuws: er moet contact worden onderhouden met de ondernemers in de bedrijvengids, advertentiecampagnes bedacht, net als nieuwe rubrieken, tijd gestoken in bijzondere artikelen, noem maar op.

Schiedam24, Vlaardingen24 en Maassluis24 kunnen daarom bijstand gebruiken van iemand met een goed stel hersens en overtuigingskracht. Een teamlid dat de redactie versterkt om de journalisten tot nog beter werk aan te zetten.

Schiedam24 is op zoek naar een collega die het verhaal van de nieuwssite voor het voetlicht kan brengen. Die gek is van nieuws, uit de voeten kan met sociale media, die een goed netwerk heeft in de stad en als het kan ook in Vlaardingen en Maassluis.

Voelt u zich aangeproken? Dan zijn dit onze eisen: u bent toegankelijk, maakt makkelijk contact en bouwt net zo makkelijk aan een netwerk. U draait er de hand niet voor om, om op ondernemers af te stappen. En ze te interesseren voor de mogelijkheden die het medium biedt. Te vertellen dat de site maandelijk zo’n 15.000 keer wordt opgeslagen. Je kunt het accountmanager noemen, of advertentieverkoper, netwerkconsultant of wat dan ook. Wij hebben het zelf nog geen naam gegeven, dus de werktitel is voorlopig ‘teamlid’. U werkt op provisiebasis; hoe dat precies in elkaar steekt vertellen wij bij een eerste kennismaking.

Als u zichzelf hierin herkent en enthousiast geworden bent, dan gaan we graag op korte termijn met u het gesprek aan. Liefst bij een goede bak koffie en in een ontspannen sfeer.

Ervaring is belangrijk, maar doorslaggevender is enthousiasme. Wij vertellen u alles wat u moet weten om aan de slag te kunnen en ondersteunen u zo goed mogelijk.

Geïnteresseerd? Mail dan uw contactgegevens en wat achtergrondinformatie over uzelf (ervaring en dergelijke) naar redactie@schiedam24.nl.