Veroorzaker aanrijding op de vlucht

12-05-2019 Nieuws Redactie/Vlaardingen24

Foto: FlashphotoNL

SCHIEDAM - De politie vraagt uit te zien naar een veroorzaker van een aanleiding, die te voet op de vlucht is. Gevraagd wordt om tuinen na te kijken op aanwezigheid van de man. In eerste instantie in Vlaardingen-Holy, maar de man kan te voet ook in Schiedam zijn aanbeland.

De oproep ging twintig minuten geleden uit. De man was op de vlucht geslagen na een aanrijding op de Frieslandlaan. De auto waarin hij reed, met een Belgisch kenteken, werd achtervolgd door de politie. Ter hoogte van de Lemsterlandhoeve botste de Belgische auto op een andere wagen die de straat uit kwam. De Beligsche Mercedes kwam tot stilstand tegen een boom.

De bestuurder ging er vervolgens te voet vandoor. De politie starte direct in de omgeving een onderzoek naar hem en liet een Burgernetbericht uitgaan om hem te vinden. Ambulancepersoneel behandelde drie personen, de brandweer stelde de gecrashte auto veilig.

Signalement van de bestuurder van de Mercedes: lichtgetinte jongen, slank, kort zwart haar, groen trainingspak, petje op, klein baardje. Ziet u hem, bel dan onmiddellijk het alarmnummer 112.


Gerelateerd