Trots op alle gemaakte kilometers en getoonde inzet

04-10-2021 Onderwijs Advertorial


SCHIEDAM - Scholengemeenschap Spieringshoek deed vorige week mee aan de Nationale Vitaliteitsweek. Het thema van dit jaar is 'Van #COVID-19 naar #GOFIT21'. Er werden verschillende activiteiten georganiseerd op het gebied van vitaliteit en gezondheid voor medewerkers en leerlingen.

De Nationale Vitaliteitsweek is verbonden aan een goed doel. Net als vorig jaar is dat Spieren voor Spieren met als missie 'Alle spierziekten voor kinderen verslaan!'. Zo konden klassen zich als team inzetten voor de kilometerchallenge Spieren voor Spieren om zoveel mogelijk kilometers te maken door te wandelen wandelen, fietsen, skaten of de hond uit te laten. Zij konden dan door anderen gesponsord worden. 

De twee winnende klassen hadden totaal ruim duizend euro opgehaald en ruim tweeduizend kilometers bewogen. Beide klassen kregen van de schoolleiding van Spieringshoek een cheque uitgereikt om met hun klas een leuk uitje te organiseren. Spieringshoek is trots op de sportieve en maatschappelijke inzet van de leerlingen!