Distant releast album in de KF

26-06-2019 Uit Advertentie

Distant; foto: KF

VLAARDINGEN - Een avond met vier bands die volledig tot het uiterste gaan. Dat belooft vrijdag 5 juli in De Kroepoekfabriek te worden.

Dan zal de formatie Distant haar nieuwe plaat ‘Tyrannotophia’ presenteren. Distant betreedt deze avond niet als enige het podium, want De KF heeft met de andere bands Drifted, Colombian Necktie en Menacer een vol (inter)nationaal programma in petto.

Distant

Distant is een vijfkoppige deathcore, down-tempo band afkomstig uit Rotterdam. Sinds hun eerste release ‘Gallant’ in september 2014 zijn ze bezig om heel Europa kennis te laten maken met hun sound. Zo zorgde hun volgende EP ‘Slither’ al voor drie Europese tours en werden er toen meer dan vijftig shows gegeven.

In het begin van 2017 begon Distant aan een nieuw hoofdstuk doordat zanger Alan Grnja zich bij de band voegde. Die zomer kwam ook de EP ‘Tsukuyomi’ uit. Naar aanleiding van deze release ging Distant op vijf Europese tours; dit zorgde ervoor dat de band in sneltreinvaart een bekende naam in zijn genre werd. Het meest recente album ‘Tyrannotophia’ is sinds 7 juni te streamen en op de concertdatum zal de fysieke plaat verschijnen. Het album levert tot nu toe louter enthousiaste reacties op.

Voorprogramma

De Engelse band Drifted reist naar Nederland af voor een exclusieve show. De zeskoppige deathcore formatie is afkomstig uit Exeter en zullen haar knallende nummers ten gehore brengen. Colombian Necktie is door een nieuwe EP ‘Retribution’ helemaal terug. Deze vijfkoppige band speelt een combinatie van deathcore en beatdown. Wat geheadbang of een moshpit is dan ook zeker mogelijk! Verder is de nieuwe heavy hardcore formatie Menacer, afkomstig uit onze eigen haringstad, aanwezig. Hun EP ‘Lost’ is afgelopen november uitgekomen en zo belooft het een mooi begin van de avond te worden.

Distant CD-release met Drifted, Colombian Necktie en Menacer | Vrijdag 5 juli | Open: 19.30 uur | Aanvang: 20.00 uur

Kaartjes zijn voor € 5,- te verkrijgen op I: www.kroepoekfabriek.nl.Gerelateerd