Zo zit dat met: het laten ophalen van oude matrassen   

11-12-2021 Wonen Advertorial


SCHIEDAM - In Schiedam zamelt Irado matrassen apart in van het grofvuil. Als je een oude matras wil laten ophalen, dan maak je een afspraak op de zogenaamde 'ijzer, elektrische apparaten en matrassenroute'. Op deze manier zorgen we ervoor dat ze namelijk goed gerecycled kunnen worden!

Er ontstaat nog wel eens wat verwarring bij het inplannen van een grofvuilafspraak. Daarom hebben we sinds begin november gekozen voor twee (tijdelijke) tussenoplossingen:
1. een extra mededeling bij de afsprakenmodule met de juiste route voor matrassen,
2. onze collega's van de klantenservice bellen/mailen de grofvuilafspraken na als zij zien dat er een matras op de verkeerde route is aangemeld, en helpen dan bij het maken van de juiste afspraak.

In de toekomst gaan wij werken aan een verbeterde grofvuilafspraken-module, waarbij we de gebruiker centraal stellen, om de bewoners zo beter van dienst te kunnen zijn. We realiseren ons ook dat de aanbiedregels soms erg lang en ingewikkeld kunnen zijn om helemaal door te lezen en dat het niet altijd handig is om twee aparte afspraken te moeten maken, en proberen dit daarom op een andere manier zo eenvoudig mogelijk te maken.

Meer over het recyclen van matrassen vind je op onze website: https://www.irado.nl/afvalsoorten/matrassen

Gerelateerd