Argos Zorggroep genomineerd voor Veilig Voedsel awards 2020

12-03-2020 Gezond Advertentie


VLAARDINGEN - Argos Zorggroep is genomineerd voor maar liefst twee Veilig Voedsel awards 2020! In de categorie ‘Beste Zorggroep’ behoort Argos Zorggroep met haar huizen in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal en Rhoon tot de top-3 van Nederland. Ook heeft De Tweemaster, een van de huizen van Argos Zorggroep in Maassluis, een nominatie ontvangen in de categorie ‘Beste Keuken’.

Argos Zorggroep hecht veel waarde aan een veilige voedselomgeving én lekker eten en drinken. We zijn dan ook bijzonder trots op onze medewerkers, waarvoor deze nominaties een welverdiend compliment zijn. Op 23 maart  wordt bekend wie de winnaar is in de categorie ‘Beste Keuken’. De winnaar van de categorie ‘Beste Zorggroep’ wordt op 26 maart bekendgemaakt.

De Stichting Veiligvoedsel.nl verzorgt de keuring van een veilige voedselomgeving en verstrekt keurmerken aan organisaties die een veilige voedselomgeving garanderen. De keuring vindt onaangekondigd plaats middels een audit.Gerelateerd