Problemen in ziekenhuis

15-02-2020 Gezond Redactie

Laatste nieuws: Nu de problemen verholpen zijn, duiken de betrokkenen in het Franciscusziekenhuis in het achterhalen van de oorzaak, en het voorkomen van herhaling. De aanleiding voor de storing ligt in een netwerkupdate.

Laatste nieuws: Het Franciscus meldt dat de storing is opgelost en de Spoedeisende Hulp op beide locaties weer open is. Ook operaties worden weer uitgevoerd. "De operaties die 'on hold' stonden zijn weer opgestart", aldus een woordvoerster.

De ambulancedienst en ziekenhuizen in de regio zijn hiervan op de hoogte gebracht. Telefonisch zijn de beide ziekenhuizen weer gewoon bereikbaar.

Laatste nieuws: Franciscus Gasthuis & Vlietland adviseert mensen die medische spoedgevallen willen bespreken, contact te nemen met T: 112 of contact op te nemen met de huisartsenpost. 

Laatste nieuws: De SEH's van beide ziekenhuizen zijn dicht; geplande operaties zijn afgezegd.

SCHIEDAM - Verschillende systemen in het Franciscus Gasthuis & Vlietland zijn vanmorgen uitgevallen. Ook zijn beide ziekenhuizen telefonisch onbereikbaar.

In het ziekenhuis geldt daarom een opnamestop. Het ziekenhuis adviseert patiënten niet naar de Spoedeisende Hulp (SEH) te komen.

Kort na negen uur raakten verschillende systemen in problemen, hoogstwaarschijnlijk na een technische update.Gerelateerd