Categorieën

Service

Where we've met naar Korenbeurs

Where we've met naar Korenbeurs
Uit

Where we've met naar Korenbeurs

  • Redactie
  • 25-03-2016
  • Uit
Where we've met naar Korenbeurs

De Korenbeurs wordt het decor voor Where we've met

SCHIEDAM - Muziekfestival 'Where we’ve met' - nog heel pril, met één uitgave op de teller - trekt Schiedam in. Ontstaan met als uitvalsbasis gebouw Monopole op de hoek Appelmarkt/ Hoogstraat, komt editie twee van het gratis festival in de Korenbeurs.

"In het laatste weekend van augustus kunnen Schiedammers én alle andere festivalliefhebbers daar terecht voor muziek, dichtkunst, film en dans", zo laat de organisatie weten, die bezoekers graag de schoonheid van Schiedam laat ervaren. “Schiedam is mooi en iedereen mag het zien!”, aldus projectleider Remco Meijer.

Zodoende wordt Where we’ve met een reizend festival. Maar onveranderd blijft de opzet met meerdere podia, waarop muzikanten met bekende namen worden afgewisseld met onontdekt talent. Verder zijn er zogenaamde loftsessies, op bijzondere speellocaties. De eerste  drie acts voor dit jaar zijn al bekend: hiphopartiest Jon Tarifa, Stuart Mavis (die pop, folk en hiphop combineert) en The Blind Roofers (ze lijken regelrecht uit Tennessie, maar komen uit Nederland) zullen te zien en te horen zijn. Op 26 en 27 augustus. "Als afsluiting van het festivalseizoen even nagenieten in het historisch centrum van Schiedam, waar vreemden vrienden worden!", zo prijst Where we've met
zichzelf aan.