Groen Links kiest lijsttrekker, Progressief Schiedam heeft die al

31-05-2017 Politiek Redactie

Groen Links kiest lijsttrekker, Progressief Schiedam heeft die alMaris (links) en Hamerslag; foto

SCHIEDAM - De lokale partij Progressief Schiedam gaat de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 in met onder meer de huidige fractieleden Frans Hamerslag en John Maris.

Frans Hamerslag is door de leden van PS gekozen tot lijsttrekker. John Maris staat op plaats 2. Progressief Schiedam maakt later dit jaar de volledige kandidatenlijst bekend. De partij heeft momenteel twee zetels in de Schiedamse gemeenteraad.

De afdeling van Groen Links in Schiedam houdt vanavond een lijsttrekkersverkiezing. Uit vier kandidaten komt daaruit de lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen naar voren. Voorafgaand aan de verkiezing gaan de kandidaten met elkaar in debat. 

De kandidaten zijn Bart Voorman, Guido Antunes, raadslid Katinka de Rover en René Karens. De huidige fractievoorzitter, Jeroen Ooijevaar, in 2014 de lijsttrekker voor de partij, gaf onlangs aan te stoppen met zijn politieke werk. De verkiezing is voor iedereen toegankelijk en vindt vanaf acht uur vanavond plaats in Jeneverie 't Spul aan de Hoogstraat.

Gerelateerd
Reacties
Bedrijven Alle bedrijven »


Vacatures Alle vacatures »
Altijd Up-to-date