Gemakkelijke uitzege voor Hermes-DVS

19-07-2020 Sport Redactie

CRICKET - Hermes-DVS heeft vandaag in de Hoofdklasse de uitwedstrijd tegen HCC 2 eenvoudig gewonnen. Na een verloren toss was het aan de Schiedammers om met fielden te beginnen. HCC werd op 132 runs gehouden, welk totaal door de bezoekende ploeg voor slechts drie wickets werd gepasseerd. 

Er werd door Hermes-DVS netjes gebowled. Het eerste wicket viel in de vierde over, maar het duurde toch nog tot de 44ste over voordat HCC capituleerde met 132 runs all out op het bord. De wickets werden verdeeld tussen Olivier Elenbaas (3), Sebastiaan Braat (3), Ralph Elenbaas (2), Davey Verweij en Sunil Verma (beiden 1).

Battend had Hermes-DVS het vandaag nooit lastig. Luca Borrani (12) werd twijfelachtig uitgegeven met 23 runs op het bord. Het goede partnership van Nick Statham en Olivier Elenbaas (30) was goed voor 71 runs en legde de basis. Daarna batte Nick Statham samen met Zaffy Chaudhary en daarna met Juup van Dam de innings uit.

Nick eindigde op 56 not out, terwijl hij ook al twee vangen als wicketkeeper voor zijn rekening had genomen; een mooie prestatie voor de ervaren rot Statham.Gerelateerd