Meulstee met opvallende kunst in Groene Luiken

26-08-2018 Uit Redactie

Werk van Meulstee

VLAARDINGEN - Het werk van Michel Meulstee is tot 8 oktober te zien in aanloophuis De Groene Luiken aan de Oosthavenkade in Vlaardingen.

Meulstee is geboren in Schiedam en woont nu in Vlaardingen. Hij maakt al 22 jaar kunst in meerdere vormen en technieken: schilderen, spuitwerk, fotografie, lichtobjecten en werken van restmateriaal.

Twintig jaar geleden betrok de Schiedammer zijn eerste atelier in de Vlaardingse Westwijk. Door zijn werk als freelancer bij stichting Scrap kreeg hij contacten in Rotterdam en maakte daar zes jaar lang deel uit van het kunstenaarscollectief De Fabriek in Delfshaven en later in Kralingen. Inmiddels is hij ruim vijf jaar terug in Vlaardingen en runt hij Kofa aan de Zomerstraat. Dit is een plek voor muziek & kunst. Hij kan hier ook met zijn eigen creaties aan de slag en nieuwe concepten voor zijn kunstuitingen verzinnen.

Met deze expositie wil hij meerdere dingen laten zien. Zijn inspiratie vindt hij op industrieel gebied maar ook de natuur heeft grote invloed. Daarnaast geeft hij het aspect spiritualiteit en de kosmos een plek in zijn werk. Tot 8 oktober zijn bezoekers dagelijks tussen een en vier welkom.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »Vacatures Alle vacatures »
Altijd Up-to-date