Pegasus Airlines vliegt op Istanboel

27-10-2018 Nieuws Thijs Kroon

De Pegasus A320neo; foto: Airbus


INGEZONDEN - Thijs Kroon is het zat dat als het op Schiedam24 om de Rotterdamse luchthaven gaat, het vaak gaat om de negatieve facetten van vliegen. Daarom een tegengeluid.

"Ik heb een positief bericht:

Pegasus Airlines start op 16 december een lijndienst tussen Rotterdam The Hague Airport en Istanbul Sabiha Gökcen Airport. De havenstad wordt in het winterseizoen vier keer per week met de Turkse metropool verbonden.
De nieuwe vlucht wordt elke maandag, woensdag, vrijdag en zondag aangeboden. Pegasus Airlines zet op de route een Airbus A320neo in, die plaats biedt aan 186 passagiers.

Pegasus Airlines is in de winter de enige luchtvaartmaatschappij die Rotterdam met Istanboel verbindt.

Tot zo ver het bericht. Ik begrijp dat een commercieel nieuwtje allicht geen aanleiding is voor een nieuwsbericht. Maar misschien is het wel nieuwswaardig om te melden dat dit de eerste reguliere vlucht wordt van de nieuwe generatie extra stille toestellen waartoe de airbus A320neo behoort.

Zoals bij de reacties onder artikelen te lezen is er zeker wel een grote groep mensen die het vliegveld anders dan vooral negatief ervaart. Allicht zelfs een meerderheid. Heel veel mensen hebben geen problemen met de aanwezigheid van de luchthaven."Gerelateerd